Πακέτα για επιχειρήσεις

Τηλεφωνικό κέντρο Panasonic & Siemens για κάθε επιχείρηση σε τιμή προσφοράς! Καινούρια & Μεταχειρισμένα όλα τα μοντέλα σύγκρινε τιμές & χαρακτηριστικά.

τιμή τηλεφωνικού κέντρου
Η Brinno Technology Ltd έχει σαν κύριο σκοπό της τη μεταφορά τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακών δικτύων σε βιομηχανικές μονάδες & σε εμπορικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα, οι δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν τη μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση και υποστήριξη οποιασδήποτε τηλεπικοινωνιακής λύσης κριθεί ως η πιο επωφελής για την εμπορική σας επιχείρηση. 


H συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών του εξωτερικού, μας έδωσαν την δυνατότητα απευθείας εισαγωγής εξοπλισμού και τιμολόγησης προς τον πελάτη μας με ενδοκοινοτικό τιμολόγιο. 

http://www.tilephonika-kentra.com/p/blog-page_53.html#!/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%9E%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/c/3846975/offset=0&sort=normal

Τι κερδίζετε;

Τα οικονομικά οφέλη από την εξοικονόμηση των τηλεπικοινωνιακών δαπανών σας, είναι πρωτίστης σημασίας και σε συνδυασμό με τις καινοτομικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε,  αποτελούν ένα δυναμικό πακέτο που σίγουρα αξίζει  να το μελετήσετε.


http://www.tilephonika-kentra.com/p/blog-page_53.html#!/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%9E%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/c/3849041/offset=0&sort=normal


Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions