Μειώστε τις δαπάνες! | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Μειώστε τις δαπάνες!

κινητή τηλεφωνια, μείωση κόστους γραμμών, ψηφιακό τηλεφωνικό, fct, isdn, premicell, wind isdn,

Σας προσφέρουμε μία νέα γραμμή ISDN της Wind / 2 κανάλια γραμμών, την συνδέουμε στο δικό σας τηλεφωνικό κέντρο και την παντρεύουμε με το εταιρικό πακέτο των κινητών σας.


Τι κερδίζετε ;

Πλήρη ενοποίηση σταθερής & κινητής τηλεφωνίας.

Δυνατότητα δωρεάν κλήσης των εταιρικών κινητών σας από τα εσωτερικά του τηλεφωνικού κέντρου (δυο χρήστες ταυτόχρονα).

Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς (transfer) γραμμών από το τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησης προς τα κινητά σας (δύο χρήστες ταυτόχρονα).

Δυνατότητα δωρεάν εκτροπής (forward) των γραμμών του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης προς τα εταιρικά κινητά σας.

Δυνατότητα δωρεάν τριμερής συνομιλίας μεταξύ πελάτη, τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης και έως δύο ταυτόχρονα εταιρικών κινητών σας.

Καταργήστε πιθανή ύπαρξη SIM στο τηλεφωνικό κέντρο και αναβαθμίστε την ποιότητα σύνδεσης της κλήσης προς τα κινητά σας με ψηφιακή ποιότητα ISDN Wind/ 2 κανάλια γραμμών.

Γλυτώστε από τα επιπλέον πάγια κινητής στο τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησης και επωφεληθείτε από τα ειδικά πακέτα σταθερής Wind.
Παράδειγμα:

Στα περισσότερα  κέντρα έχουν εγκαταστήσει τουλάχιστον μια γραμμή εταιρική κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που τους δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούν δωρεάν από τα εσωτερικά του τηλεφωνικού κέντρου με το πακέτο εταιρικών κινητών τους.

Εμείς σας γλυτώνουμε από τα πάγια της γραμμής SIM εταιρικού κινητού συνδεδεμένου με το τηλεφωνικό κέντρο.

Γνωρίζατε ότι η ψηφιακή γραμμή ISDN Wind ισοδυναμεί με 2 κάρτες SIM κινητής στο τηλεφωνικό κέντρο;

Γνωρίζατε ότι με την ψηφιακή γραμμή ISDN Wind έχετε άριστη ψηφιακή ποιότητα επικοινωνία στις κλήσεις του τηλεφωνικού κέντρου προς τα κινητά σας ή προς τα κινητά πελατών σας; Πείτε τέλος στην μέθοδο σύνδεσης συστήματος SIM κινητής στο τηλεφωνικό κέντρο που απαιτεί στον χώρο άριστο σήμα κινητής & κεραία ώστε να λειτουργεί σωστά.

Γνωρίζατε ότι με την ψηφιακή γραμμή ISDN Wind δεν έχετε πλέον ακτινοβολία στον χώρο της επιχείρηση σας.; Ακτινοβολία την ποία σήμερα εκπέμπει το σύστημα που συνδέει την κάρτα SIM στο τηλεφωνικό σας κέντρο.(FCT ή Premicell)

Περιμένουμε να το σκεφτείτε & να μας ρωτήσετε!

Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions