Δρομολόγηση Κλήσεων | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Δρομολόγηση Κλήσεων

δρομολόγηση κλήσεων, εκτροπή κλήσεων, εκτροπή σε κινητό, τηλεφωνικό κέντρο panasonic, gateway, wind panasonic,

Χρηματοδοτούμε Εξοπλισμό Δρομολόγησης Κλήσεων GSM GATEWAY PRI αξίας 11.000,00 €
σε μεγάλες επιχειρήσεις με σκοπό την μείωση των δαπανών τους.


Στόχος μας είναι η δρομολόγηση των κλήσεων - έως και 30 κανάλια ταυτόχρονα προς αριθμούς κινητών ή σταθερής , να υλοποιείτε μέσω του εξοπλισμού μας, ο οποίος υποστηρίζει έως 30 SIM CARD WIND, η ζεύξη με το υπάρχον τηλεφωνικό κέντρο σας είναι εφικτή με την κάρτα PRI 30 κανάλια γραμμών πόλεως.


Χρηματοδοτούμε Εξοπλισμό Δρομολόγησης Κλήσεων GSM GATEWAY BRA ISDN αξίας 7.000,00 € σε μεσαίες επιχειρήσεις με σκοπό την μείωση των δαπανών τους.


Στόχος μας είναι η δρομολόγηση των κλήσεων - έως και 16 κανάλια ταυτόχρονα προς αριθμούς κινητών ή σταθερής, να υλοποιείτε μέσω του εξοπλισμού μας, ο οποίος υποστηρίζει έως 16 SIM CARD WIND, η ζεύξη με το υπάρχον τηλεφωνικό κέντρο σας είναι εφικτή με την κάρτα βασικών γραμμών 8 ISDN γραμμών πόλεως.

Χρηματοδοτούμε Εξοπλισμό Δρομολόγησης Κλήσεων GSM GATEWAY BRA ISDN αξίας 4.500,00 € σε μεσαίες επιχειρήσεις με σκοπό την μείωση των δαπανών τους.

Στόχος μας είναι η δρομολόγηση των κλήσεων - έως και 8 κανάλια ταυτόχρονα προς αριθμούς κινητών ή σταθερής, να υλοποιείτε μέσω του εξοπλισμού μας, ο οποίος υποστηρίζει έως 8 SIM CARD WIND, η ζεύξη με το υπάρχον τηλεφωνικό κέντρο σας είναι εφικτή με την κάρτα βασικών γραμμών 4 ISDN γραμμών πόλεως.


Ρωτήστε μας!

Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions