Τροφοδοτικό Panasonic KX-TDA0103 | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Τροφοδοτικό Panasonic KX-TDA0103

Τροφοδοτικό Panasonic KX-TDA0103 σε τιμή προσφοράς! Καινούριος & Μεταχειρισμένος κάρτα επέκτασης τηλεφωνικού κέντρου Panasonic.

Τροφοδοτικό Panasonic KX-TDA0103


Το Τροφοδοτικό KX-TDA0103 μπορεί να τοποθετηθεί στα μοντέλα KX-TDA100 | KX-TDA200 | KX-TDA600 | KX-TDE100 | KX-TDE200| KX-TDE600 Panasonic.

Οι τεχνικοί μας με πλήρες εξειδίκευση  στα τηλεφωνικά κέντρα σχεδιάζουν λύσεις που προσφέρουν αξιοπιστία, ασφάλεια, ευελιξία και διαχείριση ενός σύγχρονου τηλεπικοινωνιακού συστήματος. Με το πέρασμα του χρόνου έχουμε σχεδιάσει, υλοποιήσει  και συντηρήσει αρκετά τηλεφωνικά κέντρα. Σήμερα η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σε τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε  & να υλοποιούμε όποια τηλεπικοινωνιακή λύση μας ζητηθεί!

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη.Το  τηλεφωνικό σύστημα βρίσκεται στη καρδιά αυτής της προσπάθειας, ανεξάρτητα από το πώς θα γίνει η επικοινωνία: μέσω IP, μέσω της παραδοσιακής τηλεφωνίας ή με ασύρματη επικοινωνία.Στις επιχειρήσεις πρωτεύοντα ρόλο παίζει η ποιότητα και η αξιοπιστία.

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλειάδα λύσεων & φροντίζοντας να κρατάει διαθέσιμο-παραδοτέο αριθμό καρτών επέκτασης εσωτερικών & εξωτερικών γραμμών, μονάδες τροφοδοσίας τηλεφωνικών κέντρων και περιφερειακό εξοπλισμό τηλεφωνικών κέντρων, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας.


Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητηθεί! Για βοηθήματα ή οδηγίες προγραμματισμού τηλεφωνικών κέντρων, επισκεφτείτε το Forum μας.
http://forum-by-tilephonika-kentra-com.1062028.n5.nabble.com/

Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions