Χρεώσης IP Παρόχων (ISP) | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Χρεώσης IP Παρόχων (ISP)

sip παρόχοι,χρέωση ip τηλεφωνίας, κόστος voip γραμμής

Πίνακας Κόστους Χρεώσεων Διεθνή IP Παρόχων (ISP)Κάντε χρήσης της υπηρεσίας SIP Trunking  χρησιμοποιώντας την τεχνολογία VoIP (φωνή μέσω πρωτοκόλλου Ίντερνετ). Πραγματοποιήστε κλήσεις χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο αντί για το παραδοσιακό σύστημα των κλασικών παρόχων τηλεφωνίας.
Απαιτείτε ευρυζωνική σύνδεση (Internet)  και σύνδεση με πάροχο υπηρεσιών VOIP συνδέοντας απλά μια τηλεφωνική συσκευή VOIP ή ένα δωρεάν λογισμικό SIP Softphone στον Η/Υ με τον Router σας ή διακομιστή SIP (SIP Server) είναι το κύριο μέρος ενός IP PBX, που αναλαμβάνει τη διευθέτηση όλων των κλήσεων SIP στο δίκτυο.
 Σας παραθέτουμε τον συγκριτικό πίνακα κόστους χρέωσης κλήσεων απο του διεθνείς IP Παρόχους (ISP)

12v12voip.com
avactionvoip.com
cecalleasy.com
cvcheapvoip.com
dndialnow.com
eveasyvoip.com
fcfreecall.com
fvdfreevoipdeal.com
icinternetcalls.com
ivintervoip.com
jbjumblo.com
jvjustvoip.com
lrvlowratevoip.com
nnnonoh.net
pvypoivy.com
pvpowervoip.com
rgrynga.com
sdsipdiscount.com
smvsmartvoip.com
smssmsdiscount.com
slsmslisto.com
vbvoipbuster.com
vbpvoipbusterpro.com
vcuvoipcheap.co.uk
vcvoipcheap.com
vdvoipdiscount.com
vgvoipgain.com
vrvoipraider.com
vsvoipstunt.com
vwvoipwise.com
vyvoipyo.com
vzvoipzoom.com
wcdwebcalldirect.com


Σύσταση της ΕΕΤΤ προς τις επιχειρήσεις που διαθέτουν Ψηφιακά Κέντρα

 Ασφάλεια Ψηφιακών Τηλεφωνικών Κέντρων


Δελτίο Τύπου: Η ΕΕΤΤ εφιστά την προσοχή των επιχειρήσεων που διαθέτουν ψηφιακά κέντρα, καθώς έχουν πρόσφατα εντοπισθεί περιστατικά παραβίασης των συστημάτων τηλεφωνικών κέντρων και χρέωση των επιχειρήσεων με υψηλούς λογαριασμούς.

Η παραβίαση των ψηφιακών συστημάτων τηλεφωνικών κέντρων (PABX) επιχειρήσεων, η οποία επωφελείται κενών ασφαλείας, μπορεί να πραγματοποιηθεί από κακόβουλη επέμβαση εξωτερικών φορέων (hackers) με στόχο την πραγματοποίηση κλήσεων υψηλής χρέωσης (π.χ. προς χώρες του εξωτερικού με υψηλή χρέωση). Σε κάποιες περιπτώσεις, οι κλήσεις γίνονται όταν οι επιχειρήσεις είναι κλειστές, ενώ συχνά η ασυνήθιστα μεγάλη κίνηση πραγματοποιείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα αυτών είναι η δημιουργία υπέρογκων λογαριασμών τηλεφωνίας που οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν στον πάροχο τηλεφωνίας τους.

Ως εκ τούτου, η ΕΕΤΤ συνιστά στις επιχειρήσεις που διαθέτουν ψηφιακά κέντρα τα εξής:


    Να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή του τηλεφωνικού τους κέντρου/συστήματος προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι το λογισμικό που χρησιμοποιούν έχει ενημερωθεί με τις τελευταίες αναβαθμίσεις για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι πλέον επικαιροποιημένοι και αποτελεσματικοί μηχανισμοί ασφαλείας.
    Να επικοινωνήσουν άμεσα με τον πάροχο τηλεφωνίας τους, εάν εντοπίσουν ασυνήθιστη αύξηση στη χρέωση του λογαριασμού τους. Στην περίπτωση όπου εντοπίζεται κακόβουλη κίνηση, μπορούν να ζητήσουν από τον πάροχο, τη φραγή της εξερχόμενης κίνησης προς τους επίμαχους προορισμούς. Τέλος, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions