Τηλεπικοινωνίες Alcatel εως ⇓60% | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Τηλεπικοινωνίες Alcatel εως ⇓60%

Tηλεφωνικό κέντρο Alcatel Lucent για ξενοδοχείο & επιχείρηση σε τιμή προσφοράς! Τηλεφωνικά κέντρα Alcatel Lucent και τηλεφωνική συσκευή όλα τα μοντέλα σύγκρινε τιμές & χαρακτηριστικά.

Τηλεφωνικό Κέντρο Alcatel Lucent και Τηλεφωνική Συσκευή :Όλα τα συστήματα που εμπορεύεται η Brinno Technology, προέρχονται μόνο από μεγάλους, παγκόσμιας φήμης, κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού και διακρίνονται από την υψηλή τους ποιότητα και αξιοπιστία, εκπληρώνοντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές. Επιπλέον, συνοδεύονται πάντα από εγγύηση εξαιρετικής ποιότητας και καλής λειτουργίας.

Ο έξυπνος εξοπλισμός του οίκου Alcatel Lucent είναι οικονομικά και αποδοτικά συστήματα επικοινωνίας για τις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και ξενοδοχειακές μονάδες, μπορούν να ρυθμιστούν και να επεκταθούν με ευκολία σύμφωνα με τις εκάστοτες ανάγκες σας.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφαρμογές Call Center, λύσεις μείωσης τηλεπικοινωνιακών δαπανών, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Πρώτη προτεραιότητα η εξοικονόμιση κόστους

Βοηθάμε στην μείωση κόστους της επιχείρησης  και με πλάνο  φροντίζουμε να την γρήγορη απόσβεση της επένδυση σας. Αναβαθμίζοντας το τηλεφωνικό σας κέντρo με εξοπλισμό της σειράς Siemens Hipath μπορείτε να χρησιμοποιείτε της υπάρχουσες ψηφιακές, αναλογικές και απλές συσκευές σας, αντικαθιστώντας τον εξοπλισμό σας με χαμηλό κόστος χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε τις υπάρχουσες συσκευές σας.
Με την εγκατάσταση μονάδων IP Τηλεφωνικών Κέντρων  σε διαφορετικά γραφεία πάνω σε ένα δίκτυο IP, μπορείτε να έχετε ένα ενοποιημένο δίκτυο φωνής και δεδομένων. Απολαύστε την επικοινωνία εσωτερικών ανάμεσα στα γραφεία πάνω από το δίκτυο IP και περιορίστε το κόστος σας
 


IP και ISDN τηλεφωνικά κέντρα Alcatel Lucent είναι:

για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με πλήρη υποστήριξη για Unified Communication. Το έξυπνο τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί ένα οικονομικά προσιτό σύγχρονο κέντρο τόσο για παραδοσιακό και όσο και για IP περιβάλλον υποδομών, είναι ευέλικτο και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες ανάπτυξης μιας επιχείρησης.Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα καινοιύριων και μεταχειρισμένων τηλεφωνικών κέντρων για την πλήρη κάλυψη των τηλεπικοινωνικών σας αναγκών.

Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions