Πακέτα για επιχειρήσεις | Τηλεφωνικά Κέντρα ll Brinno.gr

Πακέτα για επιχειρήσεις

Τηλεφωνικό κέντρο Panasonic & Siemens για κάθε επιχείρηση σε τιμή προσφοράς! Καινούρια & Μεταχειρισμένα όλα τα μοντέλα σύγκρινε τιμές & χαρακτηριστικά.

τιμή τηλεφωνικού κέντρου
Στην  Brinno Technology Ltd παρακολουθούμε
συνεχώς την εξέλιξη στο χώρο της τηλεφωνίας προκειμένου να προσφέρουμε πάντα τις πλέον εξελιγμένες λύσεις.
Σήμερα η μετάδοση φωνής μέσω πακέτων ΙΡ (VoIP) γίνεται επιτακτική και η εταρεία μας επενδύει σε αυτό τον τομέα προσφέροντας στον πελάτη μεταξύ αυτών και τις παρακάτω υπηρεσίες:
Τηλεφωνικό Κέντρο & τηλεφωνική συσκευή VOIP για την μετάδοση φωνής μέσω ΙΡ
• Σύνδεση Απομακρυσμένων χρηστών μέσω Internet, Εικονικά δίκτυα μέσω Internet για την σύνδεση υποκαταστημάτων
• Σύγκλιση τεχνολογιών φωνής και δεδομένων με σκοπό την μείωση του κόστους των τηλεφωνημάτων με την χρησιμοποίηση του ήδη υπάρχοντος δικτύου δεδομένων
Εγκαθιστούμε Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και η εξειδίκευση μας προέρχεται από την εμπειρία μας στην αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών μας και προσφέροντας λύσεις ανεξάρτητα από την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί. Όλα αυτά μας φέρουν ως την καλύτερη λύση για να ικανοποίηση των τηλεπικοινωνιακών αναγκών σας.

H συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών του εξωτερικού, μας έδωσαν την δυνατότητα απευθείας εισαγωγής εξοπλισμού και τιμολόγησης προς τον πελάτη μας με ενδοκοινοτικό τιμολόγιο. 

http://www.tilephonika-kentra.com/p/blog-page_53.html#!/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%9E%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/c/3846975/offset=0&sort=normal

Τι κερδίζετε;

Τα οικονομικά οφέλη από την εξοικονόμηση των τηλεπικοινωνιακών δαπανών σας, είναι πρωτίστης σημασίας και σε συνδυασμό με τις καινοτομικές υπηρεσίες που σας προσφέρουμε,  αποτελούν ένα δυναμικό πακέτο που σίγουρα αξίζει  να το μελετήσετε.


http://www.tilephonika-kentra.com/p/blog-page_53.html#!/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%9E%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/c/3849041/offset=0&sort=normal


Brinno Technology Ltd ®

Author & Editor

www.tilephonika-kentra.com Innovative Telecom Solutions